Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha csak a design számít, ti...

Ha csak a design számít, ti milyen gépet raknátok magatoknak össze?

Figyelt kérdés

Tegyük fel bármilyen alkatrészhez hozzáfértek ingyen ami 2010-2020 között készült. Lássuk hogy nézne ki álmotok konfigja.

A kérdés elméleti. Linkeljetek termékeket légyszi.

2020. máj. 3. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés úgy baromság ahogy van. Ha nem számít a pénz és mi van benne akkor én egy tíz centis tömör aranyházba raknék egy akármit, kit izgat mit, van több száz kiló aranyom.
2020. máj. 3. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem baromság. Nekem pl nagyon tetszik az első genes asrock x58 extreme 3 alaplap, így behatárol mit tehetek bele. A színtémához egy arctic freezer extreme cpu hűtőt tennék, ramnak valami szürke fémhatású ddr3-at, a táp kábeleit pedig kék-fehér hosszabbítókkal látnám el. Házakban nem vagyok annyira otthon, de valami szürke-sötétszürke lenne, üveg oldallal, kék led ventikkel. De egy full aorus egy rgb blokkos gtx 1080 ti-vel is bejönne optikailag.

Mennyi erőfeszítésbe került volna hülyézés helyett valami hasonlót ideírni?

2020. máj. 3. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Cpu: AMD Ryzen 9 3990x

GPU: 2080 TI

CPU fan: Noctua NH D-15

RAM: 4x32 GB 3600 MH

SSD: Nem tudom

HDD: WD Ted 2 TB

Táp: Nem tudom

Gépház: Nem tudom

Alaplap: Valami drága szerver alaplap

Az egészet beborítom arannyal

"Áránybú van az egész!"

2020. máj. 3. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel lehetne gyémánt ól faragni házat nem?
2020. máj. 3. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

AMD RYZEN 9 3950x 200k

2xRTX 2080 TI 1000k

AKIGA BASIC 500W 5k

2020. máj. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!