Külső hangkártyát hogyan kössek össze erősítővel?
Figyelt kérdés
Üdv! Adott egy Focusrite Saffire pro 14 és egy Videoton EA7386s erősítő amire rá van kötve 2db Videoton 2050 hangfal.
A line 1,2-re egy LG SK5 sounbar van kötve 3,5 jackkel és 2 db 6,3-mas jack megy a hangkártyába.
A line 3,4-re az erősítő RCA-val és 6,3-mas jackkel.
A mellékelt gyári illesztőprogrammal, a SapphireMix Controllal egyáltalán nem tudok elfogadható hangot összerakni. Az erősítő csatornája rettenetesen túl van vezérelve.
Valakinek vmi ötlete?
Lehet bármi para ebből az összekötésből?
Előre is köszönöm!
2020. júl. 17. 20:07
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint az erősítő? Mire gondolsz?
2020. júl. 18. 09:04
3/7 anonim válasza:
A hangkártyán a kimenő hangerő, ami analóg szabályzás.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, az koppig le van tekerve. Az erősítőn kb fél centit tekerek és üvöltve recseg.
Amúgy nincs baja egyik műszernek sem, mindegyik kiválóan működik.
2020. júl. 18. 14:36
5/7 anonim válasza:
Biztos line bemenetre van kötve?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, egész biztos. 1 db 2 csatornás bemenet van és 2db 2 csatornás kimenet. Kimenetekre van kötve mindkettő. Szoftveresen elértem annyit, hogy kb 40 dB-t levettem a fő hangerőből, így nem üvölt (minősége gyatra) de akkor a másik két csatornára állított soundbar értelemszerűen az alacsony jelszint miatt nem hallható... Kezdem lassan feladni, pedig csak részletesebb hangzást szerettem volna :(
2020. júl. 18. 14:59
7/7 A kérdező kommentje:
Meglett a hiba. Fel kellett cserélni a csatornákat. Tehát az erősítő ment a line 1,2-re és a soundbar a 3,4-re. Köszi a segítő szándékot!
2020. júl. 18. 16:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!