Tarkotamas kérdése:
Miért kapcsol ki a laptopom, játék betöltésekor?
Figyelt kérdés
Csáó! Kb 3 hónapja rossz volt a laptopom, kikapcsolt játék közben. Pasztázás/ventillátor tisztítás megoldotta. Működött egészen idáig, ma reggel 1 óra játék után kikapcsolt. Kimentem, kifújta, újra pasztáztam. Mostmár az első egy perctől kifagy. (MTA val próbáltam, 2,13ghz proci, 4gb ddr3 ram, akksi fos, töltőről megy de mindig figyelem és tölt. Néztem a hőfokot is, játék közben kb 50-60 között mozog, nem igazán megy feljebb.)2020. júl. 17. 12:53
12/33 A kérdező kommentje:
Asus. Kiveszem akksi, bekapcsol nem ad képet (küldő monitorral használom és se a laptop képernyő se a monitor nem villan fel.) ezután ha kikapcsolom akkor 2 mp ig megy a laptop és kikapcsol.
2020. júl. 17. 17:25
13/33 anonim válasza:
11
Igaz, csak nem a kérdésben...hsz-ben.
Ha 50-ért vette s 50-60 fokon sütögette, lehet most sült meg.
Amúgy, az aljára bevésik típusát, ha jól emlékszem.
14/33 A kérdező kommentje:
Nem 50 ért vettem, kb annyit ér. Asus k52j van a hátulján.
2020. júl. 17. 17:30
15/33 anonim válasza:
16/33 anonim válasza:
Amúgy, az is közelebb visz a megoldáshoz, ha kikapod a memóriákat, hdd-t, akkut s úgy próbálod meg bekapcsolni tápról.
Másrészt, lehet betett már neki a játékod, ez nem játékra való meg a sok szerelgetés sem használ neki, könnyen elpattanhat egy egy áramkör.
17/33 A kérdező kommentje:
Megpróbálom majd, bár szerintem most lett vége ennek a laptopnak. mikor kiveszem akksi és visszateszem akkor bekapcsol meg megy, csak nincs kép. Proci hűtő is dolgozik, stb. Fn + f7 el sem hozza be a képernyőt. (Külső monitorral használom és fn+f8 sem rakja át másik monitorra) ha kikapcsolom akkor ezután nem kapcsol be. A led fel villan, 2mp és ki😟
2020. júl. 17. 17:53
18/33 anonim válasza:
Asus k52j azaz akkú.
Gép-nek nincs adattáblája?
19/33 anonim válasza:
Akkor ez GPU hibás lett, reballozni kell.
Várható volt, ha 60 fokon sütögetted...pár ezresért megcsinálják, ha jó helyre viszed.
20/33 A kérdező kommentje:
K52JE-EX225D
2020. júl. 17. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!