Tarkotamas kérdése:
Miért kapcsol ki a laptopom, játék betöltésekor?
Figyelt kérdés
Csáó! Kb 3 hónapja rossz volt a laptopom, kikapcsolt játék közben. Pasztázás/ventillátor tisztítás megoldotta. Működött egészen idáig, ma reggel 1 óra játék után kikapcsolt. Kimentem, kifújta, újra pasztáztam. Mostmár az első egy perctől kifagy. (MTA val próbáltam, 2,13ghz proci, 4gb ddr3 ram, akksi fos, töltőről megy de mindig figyelem és tölt. Néztem a hőfokot is, játék közben kb 50-60 között mozog, nem igazán megy feljebb.)2020. júl. 17. 12:53
1/33 anonim válasza:
Esetleg mi a pontos típus, márka?
2/33 A kérdező kommentje:
Asus a márka, pontos típust nem tudok, meg kell keresnem a dobozt. Kb használtan 50.000 körül mozog, nem a legdurvább gép.
2020. júl. 17. 13:27
3/33 anonim válasza:
Ha fos az akku, minek töltöd???? Vedd már ki!
Persze, hogy leterheli az adaptert a rossz akku + te meg a játékkal, lassan vehetsz új töltőt hozzá;)
4/33 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy akksi nélkül be se fog kapcsolni. De akkor megpróbálom, köszi!
2020. júl. 17. 16:50
5/33 anonim válasza:
Töltőről használod, az is ellátja táppal.
6/33 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam akku nélkül, nem igazán kapcsolt be.
2020. júl. 17. 17:08
7/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk vissza tettem akksi, és most már ígysem akar bekapcsolni.
2020. júl. 17. 17:08
8/33 A kérdező kommentje:
Gomb melletti led bekapcsol, aztan 2mp es kikapcsol.
2020. júl. 17. 17:09
9/33 anonim válasza:
Ez valami hp, vagy msi, acer?
Hp-nál a villogás száma megmondja a hibát, aztán kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!