Milyen mikrofont érdemes venni, vagy headsetet?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van pontos tipusrol tapasztalata érdekelne. Sajnos azt figyelem, hogy sok mikrofont címkéznek meg "studio mikrofon" névvel, de nem hiszem, hogy mind olyan minőség lenne...2020. júl. 14. 06:44
1/4 A kérdező kommentje:
Van pl ez a one concept mic 700, amiről nem tudom mit gondoljak.
2020. júl. 14. 06:46
2/4 anonim válasza:
A studio mikrofon nem minőséget jelöl, hanem a típust. Csak ha nincs hozzá állványod azt is vegyél. Így hirtelen ezt találtam, hogy a minőség-e megfelelő-e azt döntsd el te.
3/4 A kérdező kommentje:
Semmi extrát nem tudok megállapitani ezalapján... Az személyes kipróbáláskor állapitható meg igazából hogy mennyire hasonlít a valósághoz a hangzás, meg nekem az a baj, hogy a fortniteban zúg és akadozik sokszor a hang ( nem egyedi probléma ) ezzel szemben pl messengeren tökéletes a hang ugyanazzal a headsettel.
2020. júl. 14. 07:49
4/4 A kérdező kommentje:
A levitz c100 usb nem látszik rossznak
2020. júl. 14. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!