Laptop vàsàrlàs előtt mik azok ,amiket meg kell figyelni?
Figyelt kérdés
Órajel,proci,videókàrtya,tàrhely,csatlakozók, oprendszeren kívül#Mire kell még figyelni?
2020. júl. 11. 10:48
2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg ez kimaradt 🤣
2020. júl. 11. 11:00
3/8 anonim válasza:
memoria, képernyo felbontas, üzemidő
4/8 anonim válasza:
Mindenképp intel legyen, mert a laptopoknál már nagyon előjön az olcsó és gagyi anyaghasználat és a tervezési hiányosságok
5/8 anonim válasza:
Attól függ milyen célra kell.
Ha játékra (is), akkor kötelező a dedikált GPU + minimum 8 GB RAM
Esetleg SSD
Átlag (irodai, homeoffice, stb) felhasználásra elég egy HDD+4GB RAM+Integrált GPU
6/8 anonim válasza:
A sok kis csóró hogy pontoz lefele :D
7/8 A kérdező kommentje:
Én is pont azt nézem,pedig jókat írnak. A legtöbb nekem is eszembe volt. Köszönöm szépen a vàlaszokat.
2020. júl. 11. 14:32
8/8 anonim válasza:
Na de mégis mire akarid használni?
Én normál irodai használatran, néha apróbb játékokra (Worms Arnageddon, GTA: Vice City, Trine, Blazblue, Shantae) egy régi HP Elitebook 8470p-t vettem. Dedikált gpu, kb. az asztali GT740 szintje, a proci kb az asztalo i5-7xx szintje, katonai MIL-STD 810G minősítés, full fém ház, dokkolható, és dokkolóval együtt kijön 70 ezerből 1 év garival. Egész nap hurcolni nem egy élmény mert vastag és nehéz, de számomra egy IPS kijelző híján a tökéletes laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!