Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop állapotjelző villog,...

Laptop állapotjelző villog, de nem kapcsol be, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Asus laptopon fehéren villog az állapotjelző LED, de nem kapcsol be.

Ez mit jelent?

A gép kb. 2-3 hónapos... volt benne egy RAM bővítés 12GB-ra. Az alaplap 16Gb-ig kezeli le, a specifikáció szerint. Viszont már ki van véve, de így sem indul.

Sajnos el szakadt töltője, és egy darabig úgy volt használva ami kb fél napra rá lett észre véve.

Ha jól tudom van bele építve túlfesz. elleni védelem, így nem kéne h sérüljön a gép alapja.

Ez a fehéren villogó állapotjelző led mit jelent?

Kerestem az asus oldalán de sehol nem találtam, és a kézikönyvében sem.

Köszi.

2020. júl. 9. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
És, ha lenyomva tartod 20 másodpercig a bekapcsoló gombot akkor történik-e valami?
2020. júl. 9. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Semmi nem történt.

Sajnos 3 napja nem volt töltőre rakva, mert sajnos elszakadt =/

2020. júl. 9. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom.

Én is csak fórumokon olvastam, hogy akksi, gomb letart 20-30 másodpercig, majd akksi vissza, kábel bedug és indítás.

Csupán ennyit találni a "Asus white blinking led"-re. Szerezz be egy töltőt vagy vidd el szervizbe...

2020. júl. 9. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Akksival az a baj, h nem kivehető. Bele van építve. Szétszedve meg ugrik a gari ugye....

igen, keresgéltem de sajna nem sok okosságot találtam erre a fehér villogásra.

Sajnos sok választásom nem lesz így, köszi.

2020. júl. 10. 11:10
 5/5 anonim válasza:

Szia

Vegul mi volt a baja? Az enyem is ugyanezt csinalja most

2021. nov. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!