Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha veszek 1 kindlet, arra...

Ha veszek 1 kindlet, arra rarakhatom a letoltott epubjaim, pdfeim? Szeretem pdfben tarolni a konyveket

Figyelt kérdés
Azert jo a pdf, mert az adobe reader remek olvaso.. az ilyen epub olvasok meg gagyik mobilra, pcre
2020. júl. 8. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Rárakhatod.
2020. júl. 8. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ha kindle-ről beszélsz (és nem pl kindle fire-ről) akkor pdf-ként tárolni / olvasni rajta a file-okat jó nagy hülyeségnek tűnik. Lassú lesz mint a fene. Ettől függetlenül lehet.

Ha kindle fire-ről beszélsz akkor az olyan mint bármelyik másik tablet, pont azt csinálsz vele mint bármelyik másik tablettel.

2020. júl. 8. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem sok PDF-olvasóval találkoztál ezek szerint. Androidra is vannak sokkal jobbak, mint az eredeti Adobe. A Kindle nem olvassa az epub fájlokat (konverzió nélkül). Androidon az FBReadert használom, az is gagyi szerinted?
2020. júl. 8. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Na felraktam az fbreadert. Csak ezt a 4 szemetet akarja olvastatni velem a főoldalrol. Menuben lepkedni, a konyvtarambol olvasni 5 perc szarakodas utan sem enged. Pedig megegy pdf plugint is letoltottem hozza. Szoval ez igen, eleg szar.

A tobbi pdf olvaso meg televan reklammal. Elviselhetetlen mennyisegben.

Meg mindig az adobe pdf olvasoja a best.

Nalam gyorsak az 50 mbos pdf-ek is. Pedig 3 eves kinai telefonom van, nem egy eromu.

Eddig az adobe a best

2020. júl. 10. 07:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Mindenesetre értékelem, hogy legalább kipróbáltál egy párat. Engem is zavarnak a reklámok általában, de érthető, szeretnének valahogy pénzhez jutni. Meg is lehet venni őket, nem olyan drágák. Nekem már régen volt fent az Adobe, talán azóta fejlődött valamit, majd én is felrakom.
2020. júl. 10. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!