Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videókártyát ajánlanátok?

Melyik videókártyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok most állok gép építés előtt és eldöntöttem hogy egy kis matx konzol méretű gépet szeretnék. Az egyetlen dolog ami nincs meg hogy milyen videókártyát vegyek, úgyhogy azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb low profile vga 40 ezer forint alatt újonnan, vagy ha szerencsém van használtan, valamint jó lenne ha a kártya 450w tápnál nem enne többet, de nyilván ez orvosólható, előre is köszönöm a válaszokat?

2020. júl. 3. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Újan talán a GTX1050/Ti belefér, használtan, ha nagyon nagy szerencséd van, akkor 1650.
2020. júl. 3. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:

GTX-970-GAMING-4G 34.000 Ft

[link]

GTX 1050 Ti 4GB kb 42% gyengébb

RX 570 4GB kb 5% gyengébb

RX 580 Gigabyte GAMING 4GB OC kb 3% erősebb

[link]

[link]

[link]

RX 580 Gigabyte GAMING 4GB OC 32.000 Ft

[link]

2020. júl. 3. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha találnék 1650 low profileban akkor én is azt venném akkár drágában, de használtan mégnem láttam és még új onnan is egy hónapja láttam előszőr árúkeresőn.
2020. júl. 3. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat az előző az egyesnek szólt

#2 jó lenne, jó lenne de rx szériából csak 550 láttam low profilban, a többitnem, de lehet én voltam figyelmetlen.

2020. júl. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!