Csak Nvidia Geforce videokártyát tehetek a gépbe? Radeon tipusut nem?
Figyelt kérdés
ASRock N68C-S alaplap.Chip készlet :nVidia GeForce 7025, nForce 630a.Videokártyát szeretnék venni és nem tudom hogy számit -e valamit a chip készlet.Mondjuk ha egy Radeont tennék bele.És mit kell figyelembe venni a videokártyáknál.Grafikus processzor órajelet vagy a Memória órajelet.Játékra.
Köszönöm a segitséget.
2010. aug. 2. 08:16
1/4 anonim válasza:
Természetesen bele lehet tenni:D
és igen az órajeleket kell figyelembe venni minél nagyobb annál erősebb jah és még a grafikus memóriát:D
remélem tudtam segíteni:D
2/4 anonim válasza:
Atit is bele tudsz tenni de szerintem ha játszani akarsz akkor a minimum egy HD4770.
3/4 Osynho válasza:
Azért egy videókártya annál jóval bonyolultabb, hogy csak az órajelek alapján megbecsüld a teljsesítményét.
4/4 anonim válasza:
core órajel, shader órajel, memória-órajel, memória mennyisége, ALU egységek (SP-k), memóriabusz és típus, textúrázó egységek, ROP egységek, csatlakozók, hűtés, ár
Nagyjából ezeket kell figyelembe venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!