Miért kapcsol ki a Bluetooth modul a Windowsban?
Eszközök amiket használok:
- Lenovo Ideapad 330S
- Windows 10, 10.0.18363 x64
- Logitech MX MASTER 2S
A probléma a következő:
Bluetoothon keresztül csatlakozok az egérre, a megszokott módon azonnal látják egymást, működik minden, de kb. 10 perc után megáll az egér.
Ilyenkor az hoz megoldást ha megnyitom a Beállítások - "Bluetooth és egyéb eszközök" menüpontot, ilyenkor rögtön visszakapcsolódik.
Próbáltam már legfrissebb drivert telepíteni, mind az egérhez, mind a bluetooth adapterhez, feltelepítettem a logitech egérhez tartozó programját, illetve próbáltam más eszközön: nem az egér a ludas, mert ezt csak ezzel a géppel és rendszerrel produkálja.
Valakinek valami ötlet ezzel kapcsolatban?
Köszi,
Windows gomb + X
Eszközkezelő-t megnyitod
Megkeresed a Bluetooth Adapter-t
Jobb klikk rajta, Tulajdonságok
Valahol ott lesz egy "A számítógép kikapcsolhatja az eszközt energiatakarékosság céljából" vagy valami hasonló, vedd ki a pipát
Ha ott nem találod, akkor:
Vezérlőpult (Kis ikonok-ra állítva jobb felső sarokban)
Egér
Felül Hardver fül - alul Tulajdonságok
Általános fül alja - Beállítások módosítása
Felül Energiagazdálkodás ablak - A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg, szedd ki a pipát.
Kép:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de sajnos egyenlőre ez sem működik. Két egeret látok listában, az egyik a név alapján az egér amit használok, itt végig mentem a folyamaton amit javasoltál, de nem volt kipipálva (sőt nem is lehet).
A másiknál pedig ha meg is nyomom a Beállítások módosítása gombot akkor sem jön fel a fül, de gondolom ez nem is releváns, tekintve, hogy ott a listában az egér amiről szó van.
Még egyszer köszönöm, hogy próbálkozol, mentek a zöld kezek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!