Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer es 15 UEFI Legacy Probléma?

Acer es 15 UEFI Legacy Probléma?

Figyelt kérdés

Újra szeretném húzni a gépet windows 7-el lemezről viszont, a boot menüben, nem tudok rámenni az UEFI módra ahol beállíthatom. és nincs advanced opció.. az Fn+Tab 3x aztán F10 lenyomásával sem jön elő.. amint a mellékelt videómon látható.

Mi lehet a probléma?

Teljesen kifogytam az ötletekből.

Superuser password megvolt. Úgy sem jött elő..

2020. júl. 1. 22:48
 1/4 A kérdező kommentje:

Annyival kiegészíteném hogy USB-re sem reagál amin Win10 van Youtube videók segítségével követtem az utasításokat.. de semmi nem hozott eredményt. a Régi rendszer hibája Win 10 Critical process died , nos itt próbálkoztam mindenféle.. SHKC kodokkal de semmire nem jutottam majd mint nem hozzá értő felraktam.. a HDD-re PC-vel egy windowst arra nem gondolva hogy az más boot rendszerrel lett felrakva.. így természetesen nem indult el.

Tisztában vagyok vele hogy működő Windows-al kitudnám cserélni a Boot rendszerét.. viszont ez sem a HDD formázása előtt sem után nem lehetséges mivel a Win nem indult.. semmiféleképp. mindenféle javítási modot próbáltam.

Valakinek valami ötlet? Én kezdem teljesen feladni.. lehetetlen megcsinálni??

2020. júl. 1. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaaa a mellékelt videó mondat nem aktuális.. mivel töröltem a youtubról.
2020. júl. 1. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Ha még sose telepítettél windowst, inkább kérj meg valakit aki igen..
2020. júl. 2. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Te nyomorék.. megnézném ezen hogy telepítenél amikor nincs Legacy mód se Advanced ahol be állítsd mi honann bootoljon okoskám :))) Ez nem asztali Pc hogy nyomsz 2 gombot és indul a telepítés. Hiába csinálsz rá Ruufus-al Boot lemezt. Dehát neked ez magas lehet csak alá írtál :)) Mer te vagy valaki ... XD inkább ne is írj ide.
2020. júl. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!