Olyan problémám adódott ma be akartam kapcsolni az asztali gépet,bekapcsolás után elindul eltelik kB 10másodperc és leáll majd magától újra indul,újra leáll ezt csinálja ujra és ujra magától. Mi lehet a probléma?Sajnos nem vagyok nagy gép zseni..
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 20:29
11/11 A kérdező kommentje:
Hamar örültem.bekapcsolt ma elsőre be is töltött mindent,gondoltam akkor leállítom és újra kikapcsoltam de nem állt le....táp kapcsolojával kikapcsoltam.újra beakartam kapcsolni azt kezdte csinálni mint tegnap pár másodpercre bekpacsolt majd leállt magától újra és újra. Az elemet kivettem újra beraktam de semmi.. be-ki kapcsol....
De ma elsőre meg bekapcsolt csak leaállni nemakart..
2020. júl. 1. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!