Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség Lenovo Thinkpad...

Mi a különbség Lenovo Thinkpad és Lenovo IdeaPad között?

Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni, a Lenovokat nézegetem... sokan a thinpadeket ajánlgatják, viszont amit én találtam, az Ideapad... és nem tudom, mi a különbség?
2010. aug. 1. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Az Ideapad a Lenovo kommersz laptopcsaládja,

a Thinkpad egy felső kategóriás (még IBM-töl örökölt) elnevezés.

Különbség a minöségben, anyagfelhasználásban, és kialakitásban van. A Thinkpadok megbizhatóságukat és strapabíróságukat bizonyították.

2010. aug. 2. 01:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm... igazából azért kérdeztem, mert találtam egy ilyen gépet: [link]

és össz-vissz 140-ért sztem nem sok... főleg, hogy op.rendszert is raknak föl rá. Most keresem a trükköt...

2010. aug. 2. 07:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az a trükk, hogy némelyikre csak 1 év garit vállalnak, továbba az, hogy az USA-ban általában mindent olcsóbban lehet beszerezni, mint Magyarországon.
2011. máj. 21. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Thinkpad ütésálló, és ráöntöd a cappucchinot nem kell másik gépet venni, és tűzbiztosabb hiába gyullad ki az autód, ez még be fog kapcsolni. Bukókeret van beépítve az alaplap és a háttérpanel mögé ha le ejted és ráállsz nem lesz baja.

Az Ideapad nagyon nem jó, recseg és ropog az illesztéseknél ha leejted képernyőnek annyi...kuka.

Lenovo Thinkpad 150.000ft - 300.000ft-ig van

Lenovo Ideapad 60.000-130.000ft-ig van hát van különbség.

2016. szept. 11. 14:53
 5/6 Joell ***** válasza:
sziasztok...en az ideapad szeriat csak boltban lattam.viszon en vettem egy hasznalt regebbi thinkpadet...maga a csoda..nagyon szeretem...nem jatekra van tervezve az egyszer mar tutko de irodai melotlra..filmezni akar full hd ban is lehet...munkagep..igazi igaslo..elotte is egy hasonlo melos gepem volt..az eggy dell latitude d520 as vol..nem volt rossz gep de ez a masina azaz a thinkpad sokkal sobb...en csak ajanlani tudom
2017. nov. 27. 23:21
 6/6 anonim válasza:
A ThinkPad sokkal jobb kialakítású, mint az IdeaPad, de ezt már leírták előttem is. Ugye a ThinkPad nevet még az IBM-től vette át a Lenovo. Az IdeaPad pedig a kínai cég kommersz, "consumer" laptopjaira utal.
2018. nov. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!