Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung M2070-es nyomtató...

Samsung M2070-es nyomtató hiba: a driver kb. 2 naponta eltűnik a gépről, újratelepítés után megint megy, aztán megint eltűnik... mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 18:40
 1/2 Dongaben ***** válasza:
78%
Egy HP nyomtaó driver esetében jártam hasonlóan. Telepítéskor vedd ki a pipát onnan, hogy keressen új verziót. (Ha van ilyen lehetőség.)
2020. júl. 3. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, off lesz amit írok, de egy M2070W-vel küszködök én is, már hetek óta, ezért felkaptam a fejem amikor megláttam a termékkódot a kérdések közt! Nem pont ugyan az a gondom mint a tiéd, de hasonló. Az enyém wifis változat, ami korábban gond nélkül üzemelt, most viszont egy ideje nem akar csatlakozni a Wifi hálózatomhoz, az istennek sem. Ha nagy nehezen végül egyszer csatlakozik, akkor addig megy, amíg rögtön kinyomtatok valamit. Azután viszont, hogy a nyomtató készenléti üzemmódba kapcsol már megint nem elérhető és onnantól lehet vele játszani órákat, hogy felcsatlakozzon újra. Olvastam egy angol nyelvű fórumon, hogy más is járt így TP Link routerrel, ezért most rendeltem egy más gyártótól származó repeatert. Remélem ez tényleg megoldja majd a gondomat. Addig is, hogy valami hasznosat is írjak, próbáld meg felvenni a kapcsolatot a HP ügyfélszolgálatával! Nagyon készségesek! Nekem nem tudtak ugyan segíteni, de tényleg lelkiismeretesen próbálkoztak. Lehet, hogy tudnak küldeni másik drivert. Egy próbát szerintem megérne! ;)
2020. júl. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!