Miért 248 MB-s a 16 GB pendrive?
Sose volt ilyen baja, volt már párszor formázva mert erre szoktam minden évbe 2x rá rakni a legújabb Win10-t, legutoljára MemTest86 programot raktam rá, és akkor vettem észre hogy annyi lett a teljes hely de nem is foglalkoztam vele mert majd úgyis megint újra formázom akkor jó lesz, de sajna nem. FAT az alapértelmezett most rajta próbáltam Fat32-re is NTFS-re is de akkor 244 MB a teljes helye. Épp rá akartam tenni a Win10-t de nem engedte mert 8 GB tárhely kellet volna neki. Úgyhogy szét formáztam mindenre de semmi.
Szerencsém van van másik pendrive ami szintén FAT, és ara sikerült Win10-t rakjak.
Akkor tönkre ment?
Akkor csak 248 MB fájlt tudok csak rá tenni mostantól?
Max jó lesz MemTest86 programnak és az aktivátor programnak.
Nem én írtam azt a kérdést.
Akkor a pendrive már rossz?
11: Állítsd nagyobbra a betőméretet a parancssor ablakban, mert ahogy látom egy számot nem írtál be amit meg is jegyzet hogy hiba, de ezt a bolha betűk miatt nem vetted észre. :(
Innentől kezdve semmit se csinált.
Látnod kell, mert ez egy veszélyes művelet, ha eltéveszted baj is lehet.
Kicsit kiegészítettem, ismételd meg így:
"próbáltam Fat32-re is NTFS-re is de akkor 244 MB a teljes helye"
Hiába formázgatod, a partíció az most a memtest iso vagy img partíciója, azt kell törölni és újat létrehozni.
Kövesd a #12-es válaszban lévő képet.
Sikerült, köszönöm.
Most exFAT fájlrendszer lett.
18:
Download MemTest86 Free (Version 8.4) (8.6 MB)
Majd 7zip-el kicsomagolod az EFI könyvtárat egy FAT32 pendrivera.
Mindössze ezen 5db filera van szükség. Ennyi.
A pendrivera úgy bootolsz rá hogy (nem lépsz be a biosba, hanem) indításkor a bios gyors bootválasztó menüjébe (F11 v F12 v F8) lépve kiválasztod az "UEFI: Pendrive" sort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!