Menyiért lehetne eladni? Asus Z270-P alaplap, i5 7600K processzorral.
Eladni akarom, nem árulni. De azért fillérekért senkinek nem adom oda.
Mi lenne a reális ár ezért? 2017-ben vásárolt, van rá még fél év garancia.
Alaplap 15-20K.
CPU 50-55K.
Szerintem 70 ezerért rendben van.
Szerk:
Tudom van olcsón Ryzen, meg ez kicsit soknak tűnik árban de a használtpiac így árazta be.(nem fedi sajna a valós értékét, jobb esetben az egész nem érne 40K-t a mai CPU-k mellett)
Persze, tudom hogy az olcsó AMD lenyomja az ilyen régebbi Intel konfigok árát. Igazából én 55 ezerrel kiegyeznék, az már (majdnem) fedezné az új 10. generációs Intel CPU-hoz az alaplapot.
70-et egyébként nincs pofám elkérni érte :D
Csak kérdés hogy van e az ilyennek "rétege" akik megvennék. Én soha nem vettem használt hardvereket, így fogalmam sincsen milyen piaca van ennek az egésznek.
A másik, hogy én soha nem adtam el semmit a hardveraprón, így értékelésem sincsen, ami meg sok emberben bizalmatlanságot kelthet.
Na de mindegy, felrakom 55ért aztán próba cseresznye.
Köszi a választ!
#4.Nem vagyok hülye, nézd már meg a használt piacot!
Ennyiért kapsz 7600-t és 6700K-t, nem tehetek róla hogy tartják az árukat.
(kérlek mielőtt személyeskedsz, sértegetsz tájékozódj, ja és stílus maga az az ember!)
1. Ha nincs még értékelésed, akkor sokat segít az, hogyha odaírod, hogy 3 nap próbagaranciát vállalsz rá!
2. A Hardverapró tele van alku bajnokokkal így, ha valamit 55k-ért akarsz eladni 60-ért hírdest meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!