Domború üveglapot lehet tenni akármilyen LCD monitor elé, hogy az CRT hatásúnak tűnjön? Mintha a 80-as, 90-es években lennénk?
"Domború üveglapot lehet tenni[...]?"
Ha csak ennyi a kérdés akkor igen, nem lesz semmi baja se a monitornak se a szemednek.
"Mintha a 80-as, 90-es években lennénk?"
Ha ez is kérdés, akkor nem tudom :) nem feltétlen lesz túl meggyőző, rajtad múlik.
szerintem nagyítóként fog működni ha vastag. ellenkező esetben pedig nem fekszik fel.
mindenesetre ha sikerült, dobj ide egy képet róla, mert kíváncsi lettem :)
Ha tudsz is szerezni domború üveglapot, lehet nem lesz olcsó. A másik probléma a rögzítése a monitor elé. Mivel, hogyan fogatod fel, hogyan rögzíted? A súlya is tekintélyes egy ekkora üvegdarabnak. A mai papírvékony monitorokat lehet, hogy felborítja.
Szóval, ha mindenáron retrózni akarsz, aszondom szerezz inkább egy crt monitort. Van, ahol ingyen utánad dobják. Én is nemrég vittem ki a hulladékudvaraba 4-et.
Sci-Fi-hez - vagy űr-operához - jobb a CRT, ez világ életben vitán felül állt.
...de ha fel is vásárolom az összes CRT monitort, egyszer azok is beszarhatnak, és akkor mivel pótolom a specifikus darabot, ha már ki van alakítva a méretre szabott hely az adott monitornak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!