AMD Ryzen 3 3200G YD3200C5FHBOX processzor-hoz csak Windows 10 driver van?
Kerestem AMD oldalán de csak Windows 10-volt.
Érdekes az alaplaphoz van Windows 7 driver is.
Akkor csak Windows 10 tudok használni?
A Mint-et nem tudom.
De szerintem, ha Ubuntu-t lehet akkor Mint-et is. A Linux kernel továbbra is jobban kezeli a hardvert, mint a Windows.
Ennyire nem szereted a Windows 10-et?
#15 sületlenségeket beszélsz.
A 7 nem támogatja már az említett AMD CPU-t. Sőt hogy fokozzam, a 8.1 sem támogatja.
Ennek örömére óránként egy letilthatatlan felugró ablak figyelmeztet, hogy frissíts 10-re. És addig még nem frissítesz, ez a felugró ablak óránként elkísér a mindennapokban.
Itt nem a biztonsági résekről van szó, hanem CPU támogatásáról.
Egyébként a BIOS update és az OP rendszer nincs összefüggésben.
Akkor érdekességképpen ajánlom neked ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Hozzáteszem nekem sincs gondom a 10el, pedig a megjelenése óta használom. Semmi kékhalál meg kerregések és kattogások fagyással párosítva. Gyors mint az állat, kompatibilis mindennel, a játékok sokkal simábban futnak DX 12 alatt.
Lehet érdemes volna jogtiszta rendszert használni, és akkor ezek a torrentes mókolt windowsok nem szarnának be rendszeresen a kollégáknál.
Talán még az is jobb, mint ezek az aktívátoros megoldások.
De! Hozzátenném hogy egy pizza áráért lehet már venni használt aktiváló kulcsokat, amivel egy jogtiszta windowsod lesz. Sőt 2-3 ezerért retail kulcsok is vannak, amivel akár két gépet is be tudsz aktiválni. És korlátlanul újra tudod telepíteni más gépeken is. (persze nem végtelen számú pc-n, általában csak 2 gépen futhat egyszerre a windows ugyan azzal retail kulccsal)
Hardveraprón bőven van választék, és megbízható eladó is.
Azért nem értem mikor sokan szarakodnak ezekkel az aktiváló programokkal. 2 ezer forint nem pénz szerintem. Egy napi cigi ára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!