Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Ryzen 3 3200G YD3200C5FHBO...

AMD Ryzen 3 3200G YD3200C5FHBOX processzor-hoz csak Windows 10 driver van?

Figyelt kérdés

Kerestem AMD oldalán de csak Windows 10-volt.

Érdekes az alaplaphoz van Windows 7 driver is.

Akkor csak Windows 10 tudok használni?

2020. jún. 24. 21:44
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor Linux Mint se lehet rá rakni?
2020. jún. 25. 07:44
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

A Mint-et nem tudom.

De szerintem, ha Ubuntu-t lehet akkor Mint-et is. A Linux kernel továbbra is jobban kezeli a hardvert, mint a Windows.

Ennyire nem szereted a Windows 10-et?

2020. jún. 25. 08:45
 13/24 anonim ***** válasza:
58%
Hat meg kell nyugtassalak, en is csak azert hasznalom 10-et, mert jatszok a gepen.
2020. jún. 25. 10:28
 14/24 A kérdező kommentje:
Tele van az internet Windows 10 hibákkal, amikből mindennap újak vannak.
2020. jún. 25. 16:35
 15/24 pappgr ***** válasza:
58%
Ha nem használod az internetet felelőtlenül akkor lem lesz semmi bajod. Plusz ugyazoka hibák win 7-en is meg vannak, nem beszélve hogy már nincsenek biztonsági frissítések win 7-re, szóval csak nagyonn beszélyben vagy. Emellett szerintem májmilyen linux disrto el fog futni rajta. Ezen felül, a processzorokhoz nem kell úgy illesztőprogramot letölteni mint más hardware-het, max bios frissítést.
2020. jún. 25. 20:50
 16/24 anonim ***** válasza:

#15 sületlenségeket beszélsz.

A 7 nem támogatja már az említett AMD CPU-t. Sőt hogy fokozzam, a 8.1 sem támogatja.

Ennek örömére óránként egy letilthatatlan felugró ablak figyelmeztet, hogy frissíts 10-re. És addig még nem frissítesz, ez a felugró ablak óránként elkísér a mindennapokban.

Itt nem a biztonsági résekről van szó, hanem CPU támogatásáról.

Egyébként a BIOS update és az OP rendszer nincs összefüggésben.

2020. jún. 25. 21:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Windows Me Windows XP-nél Windows 7-nél sose volt gondom velük, de a Windows 10-nél minden évben, nem szeretném kárt tenni a hadverekben mint majdnem legutóbb kerregett kattogott nem látta a HDD-t, de váltottam rendszert nincs gond vele, minden nap új hibák vannak és olvasom sok ember tapasztalatát. Úgyhogy már meg fájdult a fejem. Most is ki vannak kapcsolva a frissítések.
2020. jún. 25. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Akkor érdekességképpen ajánlom neked ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Hozzáteszem nekem sincs gondom a 10el, pedig a megjelenése óta használom. Semmi kékhalál meg kerregések és kattogások fagyással párosítva. Gyors mint az állat, kompatibilis mindennel, a játékok sokkal simábban futnak DX 12 alatt.

Lehet érdemes volna jogtiszta rendszert használni, és akkor ezek a torrentes mókolt windowsok nem szarnának be rendszeresen a kollégáknál.

2020. jún. 25. 21:55
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerinted aktivátorok helyet inkább használjuk aktiválatlanul?
2020. jún. 25. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán még az is jobb, mint ezek az aktívátoros megoldások.

De! Hozzátenném hogy egy pizza áráért lehet már venni használt aktiváló kulcsokat, amivel egy jogtiszta windowsod lesz. Sőt 2-3 ezerért retail kulcsok is vannak, amivel akár két gépet is be tudsz aktiválni. És korlátlanul újra tudod telepíteni más gépeken is. (persze nem végtelen számú pc-n, általában csak 2 gépen futhat egyszerre a windows ugyan azzal retail kulccsal)

Hardveraprón bőven van választék, és megbízható eladó is.

Azért nem értem mikor sokan szarakodnak ezekkel az aktiváló programokkal. 2 ezer forint nem pénz szerintem. Egy napi cigi ára.

2020. jún. 25. 22:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!