Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsó RGB-s mechanikus billent...

Olcsó RGB-s mechanikus billentyűzet?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy billentyűzetet, mert a jelenlegi egy membrános őskövület.

Amiket szeretnék bele:

- szoftverrel állítható RGB

- mechanikus

- full size

- Max 25000 Ft

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. jún. 23. 14:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
eBay a barátod
2020. jún. 23. 14:17
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

Mit vársz amúgy a lámpáktól?

Valaki tényleg mondja már meg! Gyerekkorom óta gamer vagyok (ez esetemben 1986. környékét jelenti), de istenbizony nem értem...

2020. jún. 23. 14:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Az RGB azért kéne, hogy passzoljon a setupomhoz. A szobámon, az asztalomon és maga a gépben is vannak világítások. Ezért szeretném, hogy passzoljon mindenhez és legyen kényelmes is a használata.
2020. jún. 23. 14:28
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél egy olcsó billentyűzetet, és szerelj bele LED csíkokat, meg egy WiFi-s kapcsoló/irányító egységet. Esetleg egy Arduino-t is, ha komolyabbra vágysz.
2020. jún. 23. 14:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Leírtam miket szeretnék, nem szeretnék házilag. Mechanikus az amúgy sem lehet olcsón
2020. jún. 23. 14:50
 6/16 meszike91 ***** válasza:
Mondjuk azért is jó a ledes billentyűzet, mert lehet látni a sötétben.
2020. jún. 23. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
#6 És aki vakon gépel?
2020. jún. 23. 14:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Én csak néha gépelek vakon, így ezért is lenne pozitívum az RGB. Meg azért mert ugyebár személyre lehet szabni
2020. jún. 23. 14:58
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
Na, nem győztél meg, hogy ez jó valamire, de köszi, hogy megpróbáltad!
2020. jún. 23. 15:01
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
#2-vel értek egyet. Én sem értem, hogy miért költ valaki 25-30%-al többet hardverekre, ha azokon ledek vannak. Mennyit dob vajon az FPS-en egy karácsonyfa szerű összeállítás? Azt a pénzt el lehetne költeni memóriára, jobb videokártyára, nagyobb SSD-re stb. Az esetek többségében úgysem a villogó számítógépházat nézi a játékos, hanem a monitort. Remélem nem sokáig kell várni már a villogó monitorra sem. Mondjuk a billentyűt még megértem, mert sötétben jók a világító gombok. Úgy hogy vessetek meg, alázzatok meg, pontozzatok le, de nem értek egyet ezzel a csillogó-villogó giccsparádéval.
2020. jún. 23. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!