Mennyibe kerül egy nagyon olcsó, világítós, mechanikus billentyűzet?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az alkategória hogy mozog. Viszont amilyen mechanikus billentyűzeteket láttam, nagyon drágák. Megéri ilyeneket venni, vagy egy 5000 forintos, sima világítós is megteszi? Nem szeretnék versenyszerűen e-sportolni.2020. jún. 17. 22:44
1/5 anonim válasza:
Olcsó mechanikusokkal vigyázni kell, haver vett egyet 8 ezer forintért, és noha tényleg jó "érzés" lenyomni a gombot, 2-3 hónap használat után elkezdett beragadni az E betű. Lehet hogy egyedi gond de az olcsókkal vigyázni kell. Nekem Genesys (vagy mostanában Genesis) billentyűm volt, amire kellett arra jó, bár hamar kopott a felülete, és néha random lecsatlakozott a gépről majd vissza (nem volt kontakthibás).Jelenleg "félmechanikus" billentyűzetet használok, semmi különös, én a sima membránossal is elvoltam.
2/5 anonim válasza:
A minimum ez:
Az olcsóbb félmechanikus, meg egyéb megoldással készült billentyűket pedig kerüld.
Ha olcsón kell akkor megteszi olyan ami nem mechanikus.
3/5 anonim válasza:
Fölösleges penzkidobas.
Foleg az rgb resze.
4/5 anonim válasza:
Ha olcsó és jó billentyűt szeretnél: Natec Genesis Rhod110. Bár ez nincs tele felesleges ledekkel és még csak nem is mechanikus, mégis bátran merem ajánlani.
5/5 anonim válasza:
Mechanikus billentyűzet amúgy sem kell profi sporthoz, csak kifinomult esetekben. Csak a felhasználói élmény lesz jobb tőle, kényelmesebb, jó hangja van (ha szereted).
Én amúgy egy membáronos urage -et ajánlok hasonló technológia, olcsóbb kevésbé hangos. 5 körül lehet kapni de ne várj sokat tőle, valszeg lesznek kisebb akadozgatások, és csak pár alap színben fog világítani.
A jó dolgok sajnos 10k felett kezdődnek.
Nekem URAGE Cyberboard om van meg vagyok vele elégedve összeségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!