Van magyar kiosztású, mechanikus, világító billentyűzet?
Figyelt kérdés
Egy olyan amin te tudod állítani, hogy milyen színen világítson, lehetőleg kéztámasszal2015. febr. 25. 16:43
1/9 anonim válasza:
Veszel amerikait, és a kiosztást nem állítod el magyarról.
2/9 anonim válasza:
Van csak kérdés mennyit szánsz rá.
3/9 A kérdező kommentje:
hát, csak szeretném tudni h van-e, milyenek, és ha arra a következtetésre jutok h egyikük kell akkor úgy fogok gazdálkodni, de egyenlőre csak küldjetek amennyit tudtok :)
2015. febr. 25. 21:37
4/9 anonim válasza:
Van, például az OZONE Blade, olyan 13 ezer Ft.
Piros-kék háttérvilágítás, magyar billentyűzet.
5/9 anonim válasza:
WASDkeyboardstól vagy máshonnan lehet egyedi kiosztást rendelni. De célszerűbb megvenni csak az alapot a neked tetsző mechanikával és valami jobb fajta keycapeket gyártatni hozzá.
6/9 tpeter válasza:
Nekem ilyenem van: CM Storm Octane
Ez billentyűzet és egér együtt, 11-13 ezer között kapható. Magyar kiosztású a billentyűzet, és 7 féle választható színben tudnak világítani: kék, piros, zöld, lila, sárgászöld, világoskék, fehér(kicsit kékes). Nekem bevált, tetszik szeretem, csak ajánlani tudom.
7/9 tpeter válasza:
#6-os vagyok
Bocs, nem vettem észre, hogy mechanikusat keresel. Amit írtam nem mechanikus, de viszonylag jók a billentyűi. Ami igazi mechanikus, az 25-30 ezer körül kezdődik, és nem nagyon van magyar kiosztáső köztük.
8/9 anonim válasza:
Ez a legolcsóbb a mechanikus, világítós magyar billentyűk között:
9/9 A kérdező kommentje:
nem mechanikus
2015. márc. 1. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!