Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Zalman S3 gépház megoldást...

Zalman S3 gépház megoldást jelentene a problémámra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tortenet egyszeru:

Elkezdtem ugy fel eve epitgetni egy uj konfigot, de egy uj vga-ra es egy uj gephazra nem maradt penzem. Sebaj, beleraktam a regi, keves hot kibocsajto hd6670-et. Semmi baj nem volt a homersekletekkel. Kb egy hete viszont beruhaztam egy msi RX 470-re. Mondanom sem kell, hogy ez joval combosabb kartya, tobb hot bocsajt ki. Elkezdtem jatszadozni, egyszer csak azt veszem eszre, a kartya 82 fokos. Ilyedtembe le is kapcsoltam. Most egy noame 10 eves, 0 ventis szar gephazam van (fentebb kifejtettem, hogy nem maradt ra penzem hogy vegyek ujat). Hozza jutottam egy kisebb osszeghez most, es arra gondoltam, hogy egy uj gephaz + 1-2 venti megoldana a problemat (mar csak azert is gondolom ezt, mert a zalman haz alsotapos, sok-sok venti fer bele, kabel-rendezesre is van hely, es nagyobb is mint az en mostani tragacsom). En eddig oszinten le se szartam a gephazat, es nem ertettem, mit hisztiznek az emberek a "jo airflow"- on, na mostmar kezdem kapuzsgalni. Szvl Zalman S3 haz javitana a helyzeten? (Egyebkent msi afterburnerben fan speedet jol beallitottam, alapbol 27-30 fokos a kartya.)

2020. jún. 19. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Olcsóbban Raijintek Arcadia II esetleg, ha fele olyan jól szellőzik már mint az elődje akkor is a bőven jó kategóriába sorolható:

[link]

Amúgy elég, egész jó venti.

Ha teheted TC-t vegyél belőle, abban van hőfokszabályzó.

2020. jún. 20. 12:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor mar inkabb sg1 tg? :d az milyen? Vki ajanlotta mar fentebb. Amugy ertekelem a valaszokat!!
2020. jún. 20. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Teljesen jó az SG1, üveg az oldala is, jól szellőzik és viszonylag egyben is van.

A ventik mondjuk nem képviselnek magas minőséget, de teszik a dolgukat.

2020. jún. 20. 12:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Talaltam 1k-ert (per darab) arctic f12 ventit. (400+ elado)

Menyit vegyek akkor belole? En 2-re gondoltam. Mert ami van egy hatul, az kifujja, elol a ketto meg be.

2020. jún. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!