23vok kérdése:
Van egy gtx 1060-asom ami 62 fokon lekapcsol. A gép megy, kép nincs. Valahogy ezt a biztonsági hőfokot ki lehet tolni? Pls help
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 00:06
1/5 anonim válasza:
Ott valami gond van. Vagy beállítási gond, vagy hardveres.
Semmilyen kártya nem kapcsol le 62 foknál szerintem.
2/5 anonim válasza:
Mi a pontos konfigurációd?
Táp pontos típusa?
3/5 A kérdező kommentje:
Intel I5-4460, H81M-P33 alaplap, 8 giga ram. a Tápra azt irták 500 wattos az oldalára, de sajnos az pont a gép falánál van. Megtudom nézni de ahhoz szét kell szednem a gépet elég jól. Nincs rajta pci-e csati, átalakitóval van rádugva. Lehet a táp kapcsolja le?
2020. jún. 19. 17:15
4/5 anonim válasza:
Az könnyen lehet!
Ha nincs PCIE csatlakozó rajta az már intő jel. Mindenképpen nézd meg szerintem. Ha tudod fotózd is le nekünk.
Gyanítom hogy valami nagyon gyenge táp, és azért kapcsol ki állandóan mert nem bírja el mikor teljes gőzzel megy a táp.
5/5 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem :/ Köszi a válaszokat
2020. jún. 20. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!