Tabletet vagy okostelefont, hogy lehet folyamatosan táplálni árammal?
Én inkább attól tartok, hogy az akkumulátor egy idő után esetleg felrobbanhat, zárlatossá válhat. Annak, hogy ez esetleg egy elektronikus tűzhöz vezessen, a legkisebb lehetőséget sem szeretném megadni.
A kijelző beégésének elkerülése érdekében semmiképp nem választok amoled kijelzős készüléket, így talán kisebb ennek a veszélye. Az is lehet, hogy a kijelző folyamatos bekapcsolva tartása helyett, inkább úgy állítom be a készüléket, hogy egy gombnyomásra bekapcsoljon és x percig úgy maradjon. Ezt még nem tudom, majd kialakul.
Miért kell, hogy folyamatosan adja a kamerák képét? (nem kötözködés, tényleg érdekelne).
Ha több kamera képe menne rajta megosztva még egy 10 colos tablet is viszonylag kicsi lenne...
Úgy képzeltem el, hogy, ha folyamatosan adja a kamerák képét, akkor mikor elmegyünk előtte, rá tudunk pillantani, anélkül, hogy hozzá kelljen érni. Azonban, ahogy ezt korábban is írtam, nem biztos, hogy így lesz. Lehet, hogy aztán annak a megoldását fogom keresni, hogy, hogy lehet a legegyszerűbben felébreszteni a kijelzőt.
Mindenekelőtt azonban a megtáplálásra szeretném megtalálni a legoptimálisabb megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!