Melyik gépet választanátok a kettő közül?
Szóval ez a két gép közül kéne választani:
1. GÉP:
i7 9700k
msi Z370 a PRO
corsair 16GB 3200mhz RGB
NZXT Kraken X63
M.2 NVMe samsung 970 evoplus 250gb
2 TB wd black
2TB SSD SAMSUNG
RTX 2080 msi gaming x trio
Zalman GVM 850 watt
2. GÉP:
i7 9700K
GIGABITE Z390M
GSKILL TRIDENT Z RGB 16GB 2X8GB 3000MHZ
NVMe WD BLACK SN700 500GB
M.2 SATA - WD BLUE 1000GB
GIGABYTE GTX 1080TI AORUS EXTREME EDITION WATTERBLOCK
CORSAIR TX850M
Custom Water
Azaz a második gép teljesen egyedi vizhűtéssel rendelkezik.
Az ár jelenleg lényegtelen inkább csak az érdekelne, hogy melyik szerintetek a jobb?
Köszi!
Az ar jelenleg mindegy mivel mindketto az enyem szoval inkabb arrol van szo, hogy melyik menjen es melyik maradjon. Az elso kicsit tobbet volt hasznalva osszesen olyan fel ev maximum 10 honap a masodik pedig csak 1-2 honapot.
Koszi elore is!
Első vagyok bocsi nem vettem észre az áras megjegyzést a végén. Én az egyik HDD-t átraknám az elsőből a másodikba és az elsőt adnám el.
Egyébként most már egymagos teljesítményben is eléggé ott van az AMD is
Akkor viszont jo latni, hogy igy fejlodik az AMD is. En igazabol nem vagyok az egyik ellen se az intel “kicsit“ tul van arazva az biztos de az amd nel is driver problemakrol hallani de tenyleg jo latni, hogy igy feljott a piacra es remeljuk az intelt majd helyrerazza ami az arazast illeti bar az uj intel processzorokbol kiindulva meg nem igazan jott ez el. Meg ha a grafikuskartyai az amd nek is hoznak az nvidia szintet az sem tenne rosszat (nvidia arazasnak)
Es egyebkent megtudnad mondani miert a masodikat valasztanad? Koszi egyebkent a valaszod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!