Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép összerakás segítség(?)

Számítógép összerakás segítség(?)

Figyelt kérdés

Nos, szeretnék venni egy új videókártyát, viszont egyre több problémába ütközök. A jelenlegi gépemben egy "Hewlett Packard 2ADE" nevű alaplap van. Egy RX 570-et néztem ki magamnak, viszont sok helyen olvastam, hogy nem működne ezzel az alaplappal. Tápegységet fixen kell vennem, hiszen a mostani 250W-os.

Kérdésem az lenne, hogy ha nem működne ezzel az alaplappal, akkor milyet kellene vennem 10-15ezer forint alatt? Tápegységre is szükségem lenne, azt is írhattok, köszönöm.

2020. jún. 12. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Socket type: LGA 1155 (Socket-H2)

Ilyen foglalatú alaplapot vegyél, hogy a jelenlegi (nem tudom milyen) processzorod bele tudjad tenni.

És szigorúan csak használtat, újat semmiképp sem mert ez már egy nagyon elavult alaplap típus.

2020. jún. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!