A külső merevlemezek, vagy a pendrive-k a megbízhatóbbak?
Figyelt kérdés
1 TB tárhelyűt tervezek venni, Samsung okostv-hez használnám.2020. jún. 11. 23:43
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! - most aztán nehéz helyzetben vagyok, mert feltételezem, hogy mindketten jó szándékkal és a tapasztalataitok szerint írtatok. Valójában én okostévéhez szeretném használni (pl. filmnézés)...de nem napi 24 óra üzemidőben, hanem nagyon max. 3-4 órát. Lehet, hogy nem is létezik 1 TB-s pendrive (ahogy az opcióban írtam)..nem vagyok nagyon képben. Csak láttam valahol képen, és talán legjobbban pendrive-re hasonlított (vagy én láttam annak). Igaz, a winyóim talán évtizedekig is működtek, de azokban mégis csak vannak mozgó alkatrészek (igaz, mégis elműködtek 10 évnél tovább is)...de (lehet, hogy tévesen) én abban látom az 'állékonyság' zálogát, hogy van-e benne mozgó, vagy nincs. (mondom, lehet, hogy főleg nem is ezen múlik..én csak parasztlogikával gondolom ezt. Mert, a külső adattároló (feltételezem) winyó-féle. Tehát akkor összességében mégis inkább az legyen (nem szoktam winyókat leejteni, leverni.....talán majd most(?) Vigyázok rá. Ha leverem, vessek magamra. Nem arra van kitalálva.
2020. jún. 12. 13:22
12/13 anonim válasza:
Az is egy alternatíva, hogy az SSD árából behajítasz egy NAS-t biztos helyre, és telón, konyhatévén, akárhol nézegetheted, hallgathatod a cuccaidat róla, meg még non stop seedelhetsz is... :)
13/13 anonim válasza:
3-ad vagyok 12-esnek:
Támogatom az ötletet, bár az több célt hivatott ellátni, mint film tárolás csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!