Milyen gépházat ajánlotok 20-40 ezer forintig?
Jó hűtése legyen, anyaghasználat minőségi legyen, robosztus kivitel. Ár/érték aránya jó legyen. Tehát mondjuk van egy ház 20 ezerért, aminek remek az ár/érték aránya, de lenne egy 40 ezerért, ami persze jobb, mint a 20 ezres, de még sem olyan jó az ár/érték aránya, tehát jobb, de nem sokkal, akkor tulajdonképpen nem éri meg. Ezek a szempontok.
Én ezeket néztem ki:
Természetesen teljesen mást is ajánlhattok, ezek közül is az első tetszik nekem a legjobban.
Egyiket sem venném, hanem ezt:
Most komolyan, ha lenne olcsobban jobb, arrol szo sem lehetne?
SilentiumPC Signum SG1 + veszel bele 2 arctic f12 ventit (1500ft/db)
Bőven overkill.
Egyetértek az utolsóval. Silentium Signum 15k-ért. Kicseréled gyári ventiket, illetve veszel hozzá. Azt hiszem 6 venti fér el benne. Ez olyan +15-25k. És ott tartasz a 40-es felső határon.
Ha persze arra mennél, hogy minél szebben világítson, akkor pedig nézz videókat, hogy melyik, hogy világít.
In Win 103
Csak a lényeget emelném ki.: Gpu húzva nem megy 60°C fölé. Előző házban 86°C volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!