Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Küldenétek nekem egy gépházat...

Küldenétek nekem egy gépházat 10. 000 Forintig?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy felső tápos ház legyen és jól nézzen ki.

Kinéztem most egy Sharkoon Vaya (fekete) gépházat csak az a gond vele, hogy alsó tápos és olvastam fórumokon hogy az FSP Hexa 500W-os táp kábelei nem lennének elég hosszúak, ezért félek, hogy beszopnám. Vagy nem lenne gond vele?

2015. jan. 10. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Már megbocsásss, de honnan tudhatná egy vadidegen ember, hogy szerinted mi néz ki jól?

Ne érdekeljen, hogy máok mit tartanak szépnek, dögösnek, hanem legyél egyéniség és döntsd el magad.

2015. jan. 10. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
VS3-V?
2015. jan. 10. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:

A Hexától meg nem kell félned. Egészen biztosan nem alkalmas alsótápos házhoz.

[link]

2015. jan. 10. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Nem az érdekel hogy másoknak mi tetszik. Engem az érdekel, hogy venti legyen benne és valamilyen színű LED a venti(k)nél. Engem nem az érdekel, hogy ilyen meg olyan logó legyen rajta.

2.Ez a fajta tápom van.

[link]

2015. jan. 10. 13:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Mi a véleményetek erről a házról?

[link]

2015. jan. 10. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem küldök, rendelj magadnak
2015. jan. 10. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

#5 Az a véleményem, hogy kiütést kapok az olyan házaktól amik világítanak, villognak mint egy flipper.

Ezt leszámítva egy szép böszme nagy ház. Jó sok helyet foglal.

2015. jan. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!