HasználtBolt.hu Másnak mi róluk a tapasztalata ?
Figyelt kérdés
Vettem az oldalukon egy terméket ami hibás volt.Jeleztem feléjük,de hiába,nem állnak szóba az emberrel.Érdekelne hogy másoknak is volt hasonló tapasztalata,vagy csak engem tisztelnek így meg...
2020. jún. 7. 07:24
1/1 anonim válasza:
hati rendszerességgel előkerül ez a téma - főleg a mobiltelefonok csoportban - ott volt vagy 3-4 is a héten. Az ilyen kis sarki fűszeresek elé sok embert átb..nak. Aztán megszűnnek és 1 hét múlva más, néven csinálják tovább.
Emailre, telefonra nem valószínű, hogy fognak reagálni, menj be asztalt verni, hátha visszakapod a pénzed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!