GTX 660 vagy GTX 750 TI kártya éri meg jobban használtan? Ahogy nézted a 660 jobban szerepel viszont 30°C-kal melegebb.
Gyakorlati teszt hogy miért:
Szerintem egyik se ha újabb játékok is érdekelnek. Nekem 2018 ig 660 am volt és néhány játékhoz már annyira nem frissítették le rendesen a drivereket hozzá hogy szinte játszhatatlan volt legalacsonyabb beállításokon is. A 700 szériával ugyanez a helyzet.
Én inkább egy használt RX 470 vagy 570 spórolnék azok már eléggé hasítanak ezekhez képest
Felmerül a kérdés, hogy milyen új játékokra gondol? Mivel vannak olyan új játékok, ahol a GeForce GTX 660 2GB több mint elég 1080p-be.
Sokkal nagyobb a 660-nak a tápigénye, sokkal melegebb.
Ha nincs 500 wattos tápod akkor azt is vehetsz mellé.
750 Ti-nak elég egy 300-350 wattos táp, tehát akár egy irodai gépbe is jó fejlesztés aminek van 1db 6 pines csatlakozója.
Ha a gépnek nincs 6 pines csatlakozója akkor a GT 1030 jöhet szóba, ami 25-30%-al rosszabb teljesítményű.
Ha 660-at veszel az több mint valószínű hogy többet volt használva, nagyobb hőfokon. Én a hónapokban vettem egy gépet 750 Ti-al i5-3470-el 40 ezer forintért, NE MENJ E FÖLÉ NEM ÉR TÖBBET! 10-15 a 750 Ti használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!