Jelenleg NVIDIA GeForce 8800GT videókártyát használó, nemrég használtan vett számítógépbe, milyen erősebb de nem túl drága videókártyát lehetne venni? Illetve melyek lehetnek kompatibilisek az alaplappal?
Szerintem semmit nem érdemes ebben cserélni. Ha a processzor 2.4GHz-es, akkor az jobb esetben egy Core2 Quad Q6600, rosszabb esetben Core2 Duo E6600. Ez a gép így egy autentikus felső-középkategóriás PC 2006/7 fordulójáról. Ma használható PC-t ebből sehogy sem lehet csinálni. Én egy ennél erősebbet tartok késői XP korszakos nosztalgia PC-nek.
Ha GTA 5-öt és hasonlókat akarsz rajta játszani, eleve meg sem kellett volna venni ezt a gépet.
Igazából épp azt írtam, hogy nem akarok komoly játékokkal játszani, csak netezni meg videót nézni lehessen rajta kb olyan minőségben mint a telefonomon(Iphone SE) Ha a Pokoli szomszédok 1-2-3 meg a Postal 2 elfut rajta crash nélkül kiegészítőkkel, én már boldog vagyok. Amúgy van XBOX 360-am a komolyabb játékokat arra bízom ;)
Win 10 amúgy ahhoz képest hogy "régi gép", tök gyorsan elfut rajta csak szerintem a videókártya gyenge.
A Postal 2 2003-as játék és a Pokoli Szomszédok sem sokkal fiatalabb. Igazából ez a gép úgy ahogy van teljesen jó a Crysis kivételével szinte bármire nagyjából 2008-2009-ig.
Ha tényleg ilyen játékokra szánod, kukázd a Windows 10-et, legyen egy Lubuntu-Windows XP dual boot. A Lubuntu böngészésre, az XP játékokra.
Egyébként az XP korszakhoz jobb 2 erős processzormag, például egy Core2 Duo E8600, videokártyának pedig az egyik korabeli sláger kártya a GTX460 1GB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!