Monitor képe eltűnik pár másodpercre, mitől lehet?
Mostanában előjött az a "probléma" hogy 1-1x eltűnik a monitor képe pár másodpercre. Elfeketedik, aztán vissza jön a kép... Ezt mostanában kezdte el, 1-2 hete. Nem mostani konfig, 7 éves kb, egy GTX 770 dolgozik.
Ez mitől lehet? VGA probléma?
Köszi.
Nincs kilazulva a kábel? Esetleg kontakt hiba, vagy kábel hiba? Ha rendesen működik a gép és nem produkál egyéb hibákat a gpu, szerintem csak valami kontakt hiba lehet.
Próbáld meg a kábel mindkét végét kihúzni és rendesen visszadugni, esetleg mozgasd meg, hogy lásd, hogy kis mozgatás hatására is elmegy-e a jel.
Igen.
Ha meg nem oldja meg a problémát akkor VGA csere valószínűleg.
Mondjuk nem értem, hogy ez mitől lehet, mert a kábelhez semmi nem ér hozzá ami mozgatná vagy koptatná.
Munkahelyem volt még ugyan ez a szitu, az egyik kolléga gépénél, de ott neki sokkal gyakrabban jött ez a hiba elő.
Szerintem ezt ennyibe is hagyom, max ha nagyon zavaró lesz akkor esetleg kábelt cserélek, vagy alaplapi VGA lesz... úgysem játszom már a gépen, meg hát igen, nem mai csirke ez a gtx770
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!