Gyári SSD kezelő app egy NVME SSD hez semmit se tud hozzászólni? Ez hogy létezik?
Samsung Magician, amely Samsung SSD-vel működik. És itt mutat weat levelt spare areat, lehet módosítani a spare areat biztonsági törlés total written data stb.
És akkor itt a laptopban egy Samsung NVME SSD amitől kb semmit se tud mondani.
Mennyi a foglalt és mennyi a hőmérséklet ennyit tud.
Na de ennyit a Win intéző és bármely hd teszter is megmond.
??? Ez most mi?
A fórumon azt írták a Samsung Magician főleg a consumer vonalat támogatja az én SSD-m meg nem került consumer forgalomba csak a dellnek OEM nagy tételesben.
De hát és ? Attól még nem kéne fullra támogatnia ahogy az összes többi SSD-t?
mindegy dobom a témát megjött a hivatalos válasz, a Magician csak a consumer ssd-t támogatja ez meg egy dell oem így lehet a dellhez fáradni. Köszöntem Samsung, na nem mintha a Magician olyan nagy szám lenne, azz SSD Toolkit meg a Crystal DiskInfo ugyanezt tudja márkafüggetlenül.
Firmware meg úgyis a dell-en áll mivel OEM.
ezen mit nem tudsz érteni?"
én mindent értek. OEM SSD és a Samu szarja csak a consumer vonalat támogatja. Ennyi.
Ha jobban belegondolunk evidens: aki OEM terméket vesz (DELL sok százezret egyszerre) az nem a Samsung Magiciannal fog szarakodni.
Evidens.
De a nagyvállalati környezetbe megvette sokmilió Dell Latitude business gép használói sem.
Evidens.
már nem kell segítség mihez is kéne
megvan a hivatalos forrás megvan a Magician supported SSD list---innentől semmiféle további segítség nem kell.
evidens hogy ami nincs a listában az nem támogatott
"Ha a típust nem írod le akkor mit vársz?"
Már megvan a hivatalos válasz. Mely röviden úgy hangzik hogy CONSUMER SSD hez való ez a trágya Magician, OEM SSD hez eleve nem.
Ez meg Dell OEM Samsung.
Ezzel téma zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!