Gyári SSD kezelő app egy NVME SSD hez semmit se tud hozzászólni? Ez hogy létezik?
Samsung Magician, amely Samsung SSD-vel működik. És itt mutat weat levelt spare areat, lehet módosítani a spare areat biztonsági törlés total written data stb.
És akkor itt a laptopban egy Samsung NVME SSD amitől kb semmit se tud mondani.
Mennyi a foglalt és mennyi a hőmérséklet ennyit tud.
Na de ennyit a Win intéző és bármely hd teszter is megmond.
??? Ez most mi?
A fórumon azt írták a Samsung Magician főleg a consumer vonalat támogatja az én SSD-m meg nem került consumer forgalomba csak a dellnek OEM nagy tételesben.
De hát és ? Attól még nem kéne fullra támogatnia ahogy az összes többi SSD-t?
"vagy szerinted a gyártó nem tudja mit alkotott ezért a programjuk nem is ehhez lett megírva? Nem érzed hogy ez abszurd?"
LÉgy erős..... a Samsung HIVATALOSAN SEM TÁMOGATJA AZ OEM SSD_ket!
Na most összszarod magad?
Most jött meg a válasz a Samsung support forumtól.
Hivatalosan is UNSUPPORTED az OEM SSD termékvonal a samsung által sem a Magician sem a régebbi klónozójuk nem támogatja.
A Samsung az OEM partnerhez küld tovább (ez esetben a Dellhez ) támogatásért.
Na madárkám nem hiszed?
Tessék:
Unfortunately, if the firmware is up to date and Magician still won't recognize the OEM variant, I think you're out of luck. Samsung can be very picky about what SSDs they allow and don't allow with their software.
Samsung Magician does not recognise the Samsung SSD in my HP ProBook 640 G1
Samsung Magician is for aftermarket Samsung SSD's.
For built in OEM HP Samsung SSD's, you must use the HP Samsung NVM Express Driver.
Hát? van még kérdés?
A lényeg: Samsung Magician is for aftermarket Samsung SSD's.
ennyi.
Ki beszélt itt OEM ssd-kről? :D
ÉN SIMA SAMSUNG SSDKRŐL BESZÉLTEM.
Neked kellene összefosnod magad
"Ki beszélt itt OEM ssd-kről?"
ÉN. Már a kérdésemben! Erre vonatkozott a kérdés maga.
Madárkám...
"A fórumon azt írták a Samsung Magician főleg a consumer vonalat támogatja az én SSD-m meg nem került consumer forgalomba csak a dellnek OEM nagy tételesben."
HM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!