Szeasztok milyen videokártyát ajánlotok ehhez a processzorhoz?
Figyelt kérdés
A proci és alaplap már fix szóval ezen nem tudok változtatni:
i3-9100F
Gtx1650 superben gondolkodtam de mást is meghallgatok lényeg hogy nvidia.
2020. máj. 21. 18:53
A kérdező szavazást indított:
Gtx1650 super
Gtx1050ti
Gtx750ti
Gtx960
9 szavazat
1/15 anonim válasza:
Elég egyértelmű az 1650 super. A többi sokkal gyengébb az 1050 TI újan nevetségesen túlárazott is. Nem tudom mondjuk hogy miért lényeg hogy Nvidia legyen egy RX 580 8GB is teljesen jó lehetne és a 8gb vram miatt időtállóbb is.
2/15 A kérdező kommentje:
Nvidiát jobban szeretem
2020. máj. 21. 19:18
3/15 anonim válasza:
Magyarul egy fanboy vagy akit nem érdekel a konkurencia terméke.
4/15 anonim válasza:
"Nvidiát jobban szeretem" Te beszélni magyart amúgy he? Ez úgy lenne helyes, hogy: "Az Nvidia-t jobban szeretem."
5/15 A kérdező kommentje:
Mert nem is az volt a kérdés hogy mi a konkurencia terméke hanem hogy az adottból melyiket ajánljátok. Kapizs?
2020. máj. 21. 20:08
6/15 anonim válasza:
Az miért lenne trollkodás, hogy kijavítottalak?
"Mert nem is az volt a kérdés hogy mi a konkurencia terméke hanem hogy az adottból melyiket ajánljátok. Kapizs?" Hát ha te ilyen lekezelően válaszolsz akkor nem fog túl sok ember segíteni
7/15 A kérdező kommentje:
Ti alapból se segítettetek volna csak kötekedni jártok ide
2020. máj. 21. 20:13
8/15 A kérdező kommentje:
Ti zaklattok a fölösleges válaszaitokkal és a kötekedéseitekkel vegyétek már észre magatok
2020. máj. 21. 20:15
9/15 anonim válasza:
"Ti alapból se segítettetek volna csak kötekedni jártok ide" Hát ha leírtad volna, hogy mire használnád a géped, több adatot a konfigról, és nem lennél ilyen lekezelő akkor lehet hogy segítséget is kapnál. Ha meg nem tetszik az oldal akkor lehet törölni a profilt, és viszlát.
Gyorstalpaló a profil törléséhez: Beállítások>Regisztráció törlése
10/15 A kérdező kommentje:
Lekezelő? Te írtad hogy fanboy vagyok és én vagyok lekezelő. Ne nevettess csoda hogy nem törik össze a tükör mikor belenézel :D
2020. máj. 21. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!