Ez a konfig jó lesz (nem játékra kell, csak netezésre filmnézésre)?
Ház : Számítógépház táp nélkül | Zalman Z1 fekete számítógép ház | 13.090 Ft
Tápegység : Minőségi Tápegység | FSP 400W 400-60APN OEM tápegység | 15.490 Ft
Processzor : AMD AM4 processzor | AMD Ryzen 3 3200G YD3200C5FHBOX processzor | 31.490 Ft
Alaplap : AMD AM4 alaplap | MSI B450M PRO-M2 MAX alaplap | 26.190 Ft
Memória : DDR4 memória | Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX FURY RGB HX432C16FB3AK2/16 memória | 39.990 Ft
ssd : SSD 2,5" | Western Digital 250GB Blue 3D WDS250G2B0A SSD meghajtó | 17.090 Ft
Merevlemez : Merevlemez 3,5" (asztali) | Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez | 13.490 Ft
Optikai meghajtó : Optikai meghajtó | LG GH24NSD5 fekete DVD-író | 4.690 Ft
Operációs rendszer : Szoftverek | Microsoft Windows 10 Home 64 bit HUN KW9-00135 OEM operációs rendszer | 38.590 Ft (ha nem kéri a bátyám akkor nem fogjuk aktiválni win10-t)
Rendszertelepítés : Nem | 0 Ft
BIOS frissítést kérek 2.990 Ft
Gépösszeszerelést kérek 5 990 Ft
Összesen:
162.354 Ft + Áfa
206.190 Ft
#20 általában akkor szoktuk frissíteni, ha valami gond van.
Kompatibilitás, vagy ismert bug, vagy egy új feature (pl annó nekem a laptopban így lett elérhető az UEFI).
Egyéb esetben nem fogsz semmi pluszt tapasztalni, ráadásul ha nem régi az alaplap, lehet gyárilag az elérhető legfrissebb van rajta, ergó nem csinálnak a pénzért cserébe semmit.
Arról pedig nem is beszélve, hogy házilag is elvégezhető... (bár ha nem értesz hozzá, akkor lehet 3000-t még megérne, ha lenne rá nyomós ok!)
Szerinted már van rajta UEFI?
Nekem 8 éves körül van, és van rajta UEFI.
Ilyen alaplapom van:
MSI H61M-P31 (G3)
"Ha kérem az összeszerelést akkor működni fog, vagy nekem kell bekötni őket?"
akkor úgy fogod megkapni a gépet, hogy kiveszed a dobozból, bedugod a kábeleket és bekapcsolod és menni fog rajta minden!
szerintem írd be a megrendeléskor a megjegyzés rovatba, hogy amennyiben szükségesnek tartják akkor kérsz bios frissítést, de ha anélkül megy a gép akkor nem kérsz.
nem csak az uefi a lényeg, hanem az, hogy nem minden alaplap indul el háromezres Ryzen procival. Ezért kell a bios frissítés.
Ha magad meg tudod otthon csinálni, akkor ne kérj.
Ha nem aktiváljuk a Win10-t, akkor nem is tudjuk használni hosszútávon?
Akkor nem lesznek frissítések nem működik majd a Defender?
Vagy milyen korlátozások lesznek?
a 18-as válaszban írtam, hogy a HEXA táp....
miért nem olvasod el amit írunk??????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!