Összeállítanátok egy gépet 100-120 ezerért?
Nem kell játékra, csak filmnézésre zenehallgatásra YouTube-ozásra Facebookozásra böngészésre nagybátyámnak.
Gondoltam neki hogy AMD procís legyen, és jó biztonságos megbízható alkatrészekkel.
Nem tudom van e még régi fajta csatlakozó az alaplapokon az egér és billentyű számára, még nincs neki USB-s, VGA csatlakozású a monitorja.
PCX-n rakatnám neki össze.
Bios frissítést kérjek?
Windows 10-t vásároljuk meg?
Használt gép nem érdekel minket, mindenből új kell.
"15-ös. Videokártya felesleges neki?"
nézd már meg a procit! G-s! Ha nem tudod mi az, akkor menj inkább az ezotéria csoportba kommentelni...
Rakjatok össze akkor neki 120 ezernél kicsit többet.
Gondoltam neki hogy AMD ryzen procís legyen.
WD SSD-re gondoltam és egy WD 1TB HDD-re, és egy DVD íróra. FSP tápra (le lehessen kapcsolni a tápot a kapcsolójával), és ha megoldható MSI alaplap legyen.
az a konfig amit a 15-ös válaszban írtam nagyon jó olyan célra amit szeretnél.
Kell hozzá egy nagyobb ház ahova befér a DVD író.
A Ryzen 3 3200G processzor nagyon jó cucc, van benne VGA "kártya", ezért nem kell a gépbe másik kártya. Ez elég erős akár 4K-s filmek lejátszásához és akár még játékhoz is!
Kell bele 2x8 giga RAM, hogy biztos elég legyen.
SSD-t WD-t raktam bele... te nem olvasod a válaszokat?
blue, vagy green-t vegyél WD-ből!
FPS tápot írtam, azokon van kapcsoló (nekem is olyan van) - te tényleg nem olvasod a válaszokat? :DDDD
150-160-ba nem nagyon fér bele plusz videókártya, de ha azt szeretnél akkor GTX1650 vagy RX570-et ajánlom.
De olvasom, csak ajánlottál másik SDD-t.
Ez az amit ajánlottál?
4 magos felesleges?
Meg nem ajánlottál olyan házat amibe be férne DVD író.
Heló! Remélem olvasod! Én azt ajánlom hogy vedd használtan az alkatrészeket hardverapron! Nincsen semmi bajuk és sokkal olcsobb. Egy kicsit ténylegg szánj rá többet de mondjuk én ezt venném:
ryzen 5 1600,
G.SKILL 8GB DDR4 2400MHz F4-2400C17S-8GNT ram,
gtx 1050 (a bottleneck hatalmas de mivel nem jatekra kell szard le)
Gigabyte AB350 alaplap,
és egy 500w táp
Ez igy kb ujonnan is kb 130-140k ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!