Miért ilyen lassú a gépem?
Sziasztok! Adott egy alaplap [link] Egyik ismerősömet megkértem, hogy 15-20e-ért szerezzen nekem egy videokártyát: [link]
Megérkezett a videokártya minden szépen ment. Beraktuk a videokártyát és bekapcsoltuk majd ezután be lett téve a telepítő lemez és az X86-os verzió lett feltelepítve ugye ami a 32 bites oprencszerkhez jó, viszont nekem 64 bites van. Kicsivel később kezdőtek is a problémák. Nem akart bekapcsolni a gép vagy csak nagyon nehezen. A CPU hőmérséklete 85-90 fok körül mozgott folyamatosan. Semmit sem tudtunk csinálni megpróbáltuk csökkentett módban elindítani, de ezalatt is kékhalált kapott.
Valószínűleg a rossz driver miatt van ez? Vagy valami kompatibilitási probléma lenne?
mivel ddr5 es amugyis egy 1156 os IGP tol joval jobb ez a vga
mas kerdes hogy hasznaltan alacsonyfogyasztasubol is jobbakat vehettel volna
igen el kell vigye
de azert azed rendbe hardveresen
pasztazd le
nezd meg minden okes e
hutot kereszt csavarozassal/pattintassal erdemes ratenni
vagyis biztos mindenutt tokeletesen passzentos legyen
es Arctic MX4 et erdemes hasznalni
nem ertem arukereson nem talalok most olyant ami rengeteg boltba van, nem tudom miert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!