Miért ilyen lassú a gépem?
Sziasztok! Adott egy alaplap [link] Egyik ismerősömet megkértem, hogy 15-20e-ért szerezzen nekem egy videokártyát: [link]
Megérkezett a videokártya minden szépen ment. Beraktuk a videokártyát és bekapcsoltuk majd ezután be lett téve a telepítő lemez és az X86-os verzió lett feltelepítve ugye ami a 32 bites oprencszerkhez jó, viszont nekem 64 bites van. Kicsivel később kezdőtek is a problémák. Nem akart bekapcsolni a gép vagy csak nagyon nehezen. A CPU hőmérséklete 85-90 fok körül mozgott folyamatosan. Semmit sem tudtunk csinálni megpróbáltuk csökkentett módban elindítani, de ezalatt is kékhalált kapott.
Valószínűleg a rossz driver miatt van ez? Vagy valami kompatibilitási probléma lenne?
#7 ott a pont.
A fagyás/túlmelegedés az a pasztázás hiánya. Az, hogy a driver megfelelő-e azt nehéz megmondani ennyiből, de feltételezem nem az lesz a hiba, hanem a helytelen összeszerelés.
A videokártyával kapcsolatban pedig: mi az hogy "nem belevaló"? Eleve lövésünk sincs, hogy a kérdező mire használja a gépét. Alapvetően nem szar kártya, csak nyilván nem "200 fps 4k ultra" játékra van tervezve. És mi van ha nem is játszik a gépén? Én sem szoktam... munkára pedig bőven elég.
Bár arra amúgy az alaplapi is elegendő lehet, szóval azzal egyetértek, hogy felesleges ebbe a gépbe, mert a 1156-os lapokon volt videovezérlő.
regen jol ment a gep?
miert kellett a vga?
pasztazva sose volt cpu? Miert?
elotte nem meelegedett csak vga val? Mikozben? Alapjaraton vagy uresjaratban is?
ha lemezen nincsen te OS edhez driver akkor ertelmetlen azt hasznalni, eleve az is erthetetlen miert is nincsen rajta ha mar lemezt adtak... csak CD es nem fert ra?:D
jo nagy a driver de letoltod gyartotol es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!