Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyen felbontású,méretű...

Melyen felbontású,méretű monitor a legjobb irodai munkára?

Figyelt kérdés
Ma már egy csomó méretű felbontású monitor van elérhető áron.Melyik a legideálisabb?Van túl nagy monitor,mert már nem lehet átlátni?

2020. máj. 14. 13:22
A kérdező szavazást indított:
24" full hd
24" 16:10
27" WQHD
27" 4K
32" WQHD
32"4K
Más méret,felbontás
11 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Pontosítsd a kérdést.

Mégis milyen típusú irodai munkára?

Excell táblázatokkal kell dolgozni, szöveget kell szerkeszteni, valami saját felhasználói felülettel rendelkező banki, vagy ügyfél szolgálati szoftver fut rajta, esetleg valami egyéb?

Mert mindhez más az ideális.

2020. máj. 14. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem 24 colos full hd legjobb ér érték arányban. Az ennél nagyobb monitorok már elkezdenek jelentősen drágábbak lenni főleg ha nagyobb felbontásúak. Én dolgoztam két monitorral és szerintem a legjobb az 2 db 22-24 colos monitor egymás mellett ha van elég hely. Sokáig nem igazán értettem minek multimonitoros felállás de ez csak addig tartott míg ki nem próbáltam.

Ha nincs hely 2 monitornak ez még jó vétel lehet mondjuk. 27 colos és QHD

[link]

2020. máj. 14. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Munkától, sőt embertől is függ. Valakinek a 32" UHD az alap, másnak egy 19"-es alacsony felbontású is tökéletes (pl. rosszul lát). Nagy átlagban szerintem egy 21,5"-es Full HD megfelelő választás. A 24 (~23,8)"-esek pixelmérete már túl nagy.
2020. máj. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!