Milyen laptopot ajánlanátok irodai célra?
Asus márkában gondolkodom ,max 170 ezer ftot szánnék rá nem igazán értek hozzá, azért asus mert van egy 12éves asus laptopon ami mai napig működik de az már kapott annyit , hogy tudna ám mesélni... De! Természetesen meghallgatnék hozzáértő véleményt is , mert nem ragaszkodom annyira hozzá
Ebben gondolkodom: ASUS VivoBook 15 X512FA-BR1551T Ezüst laptop (15,6'' HD/Core i3/4GB/128 GB SSD/Win10H)
Nekem a lényeg az lenne, hogy k...va gyors legyen, nem kell nagy videokártya se fulhd kép.. csak olyan legyen mint a rakéta , ebben 4gb van, szerintetek az elég? Vagy érdemesebb inkább többet kiadni rá és vegyek inkább 8 gb osat? Kb 10évre tervezem a masinát , szóval köszönöm előre is. Nyomtatni , emailezni , utalni , stb ilyen célra kellene
Én mostmár úgy vagyok vele, h a videókártya és a processzor legyen csak jó!
Azért mondom ezt, mert az ssd-hdd közötti ár miatt rengeteget elkérnek, illetve ugyan ez 4-8 gb ram miatt is.
Pl egy gép 250k 8 gb rammal és 256os ssdvel, miközben ugyan az a proci és videó kari 150 4 gb rammal és 500 hddvel...
Közben meg 10-15 ezerért veszel ramot, 30ért ssd-t vagy 5 ezerért egy dvd író helyett sata átalakítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!