Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok segíteni egy Pc...

Tudnátok segíteni egy Pc konfig összeállításában?

Figyelt kérdés

Szeretném lecserélni a régi gépemet, de nem mondanám hogy nagyon értek hozzá. A keret 150-200 ezer Ft lenne. Általános otthoni használatra, film játék.

Videókártáyánál már ott elakadtam hogy AMD vagy Nvidia. Ezeket néztem ki:

[link]

[link]

Processzornál mintha ár értékben az AMD jobb lenne:

[link]

Az alaplaphoz meg lövésem sincs.

2020. máj. 11. 09:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell állítgatni, +20% teljesítmény sajtolható ki ocval maximum, kb kétszeres fogyasztás mellett. Ha nem veszel hozzá külön processzorhűtőt, akkor jobb is így, mert így legalább halk marad a konfig.
2020. máj. 12. 09:47
 22/24 anonim ***** válasza:
40%
Ne hallgass erre a tudatlanra. Fogalma sincs az egészről.
2020. máj. 12. 10:42
 23/24 anonim ***** válasza:
42%
Még a kérdésére se tudsz válaszolni, csak vinnyogsz.
2020. máj. 12. 12:23
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

AMD szerintem is azoknak való inkább, akik szeretnek elmókólni a beállításokkal, Órákat eltölteni a BIOS-ban,stb. Én nem szeretek ilyesmivel foglalkozni, nekem az a lényeg, hogy ha megvettem, akkor csak használni kelljen és nagy teljesítményt hozzon játékoknál, munkánál, stb. Ezért szerintem jelenleg jobb választás az Intel, mert ha megveszel egy i7-est,a z alapból is bivalyerős lesz és kihajtja a legerősebb videókártyákat is anélkül, hogy állítgatnod kéne rajta.

Amúgy meg, hogy menyit fogyaszt egy VGA nem annyira mérvadó, mert ma már mindegyik keveset fogyaszt az újabbak közül.

2020. máj. 16. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!