Tudnátok segíteni egy Pc konfig összeállításában?
Szeretném lecserélni a régi gépemet, de nem mondanám hogy nagyon értek hozzá. A keret 150-200 ezer Ft lenne. Általános otthoni használatra, film játék.
Videókártáyánál már ott elakadtam hogy AMD vagy Nvidia. Ezeket néztem ki:
Processzornál mintha ár értékben az AMD jobb lenne:
Az alaplaphoz meg lövésem sincs.
Nem hinném, hogy jó ötlet lenne megtéveszteni a kérdezőt.
Ha csak átlag felhasználó és ennyire nem ért hozzá, akkor szerintem tisztába kell lenni, hogy mivel is áll majd szemben.
#18, itt két dolgot veszek észre. Egyrészt az a bajod, hogy milyen jó, hogy az intel nem enged overclockot, csak drága lapoknál és drága processzoroknál. Milyen kedves az intel, nem? OC nélkül meg nem vagy hajlandó ryzent használni.
Másrészt az a bajod, hogy nem vagy képes a biost használni, és ryzen masterhez nyúlsz, hogy csinálja meg neked. Tehát az a bajod, hogy csináltak egy szoftvert, amit az intel nem biztosít. Milyen kedves az intel, nem?
Ha ilyen kötekedős kedvedben vagy, akkor én is tudok olyat mondani, hogy az intellel jobban kell szarakodni, mert delidelni kell őket, hogy ne melegedjenek túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!