Megvettem a gépembe egy 8 GB-os 1600 MHz-es ramot és amikor beletettem a speccy program csak 798 MHz-et írt ki. Az előző ramnál is ennyi volt. Az alaplapom biztos bírja mert utánna néztem Ezt lehet valahol állítani?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 21:36
1/4 anonim válasza:
A 800MHz (798) a valós órajel, az 1600MHz pedig az effektív. Szóval tökéletesen működik.
2/4 anonim válasza:
Az előzőt annyival kiegészíteném ha nem érted, hogy a ramod neve DDR, ami azt jelenti hogy: Double Data Rate, azaz dupla adat sebesség (nem vagyok profi fordító de a lényege ez). Szóval az órajelet amit mutat a program, azt meg kell duplázni, azaz meg kell szorozni kettővel.
3/4 A kérdező kommentje:
Az előző ramot nem raktam bele mert arra azt hittem hogy csak 800 MHz-es. Akkor azt is belerakhatom?
2020. máj. 7. 23:01
4/4 anonim válasza:
Igen, pattintsd csak bele, ha van még helyed, így lesz 16 giga ramod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!