Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » (SOS! ) Emachines e520 laptopo...

Manuel_17 kérdése:

(SOS! ) Emachines e520 laptopot hogyan állítsam be a biost hogy usb rol botoljon?

Figyelt kérdés

#Boot/windows
2020. máj. 7. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Bedugod az USB-t, bakapcsolod a gépet és nyomogatod az F2-t amíg elő nem jön a BIOS. Ekkor a jobbra/balra nyilakkal rámész a "Boot" fülre megkeresed az USB-t és az F6-al feltolod a lista elejére. Majd megnyomod az F10-et a mentéshez.

Elméletileg van boot menü is az F12 gombbal, de azt valahol engedélyezni kell...

[link]

2020. máj. 7. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ez volt de nem sikerült a laptop semmilyen USB Pendrivet nem fogad el a windowsban nem észleli azt hiszem a Windows al van a baj de kívülről sem észleli vagy nem Tom de nem adja ki a bootolast usb re
2020. máj. 8. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már a Windows sem ismeri fel akkor ott a pendrive-al van a gond. Gondolom azért kell a boot menü, hogy rendszert telepíts.
2020. máj. 8. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Csatlakozttatam másik Pendrivet azt sem fogadja el
2020. máj. 9. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor az is lehet, hogy az USB port nem működik. Ezt egy egérrel vagy billentyűzettel ki lehet deríteni. Ha csatlakoztatás után az sem működik, akkor az USB port ment tönkre...
2020. máj. 9. 10:05
 6/6 anonim válasza:
Ott a probléma, hogy ha fent van a Windows 10 egy UEFI-s gépen, akkor egyszerűen nem engedi a biosnak, pendrive-ról BOOT-olni... Nagyon sokat szívtam vele. A vége az lett, hogy kiszereltem a HDD-t, betettem egy USB-s dobozba. Másik gépen lementettem róla a nekem fontos dolgokat, majd leformatáltam. Visszaszereltem az eredeti gépbe, és láss csodát, tudtam BOOT-olni a pendriveról... Borzasztóan idegesítő, és hiába próbáltam meg több féle módszert, a Windows 10 foggal körömmel védi magát, és nem enged BOOTolni más oprendszert..
2020. máj. 26. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!