Manuel_17 kérdése:
(SOS! ) Emachines e520 laptopot hogyan állítsam be a biost hogy usb rol botoljon?
Figyelt kérdés
#Boot/windows
2020. máj. 7. 17:25
1/6 anonim válasza:
Bedugod az USB-t, bakapcsolod a gépet és nyomogatod az F2-t amíg elő nem jön a BIOS. Ekkor a jobbra/balra nyilakkal rámész a "Boot" fülre megkeresed az USB-t és az F6-al feltolod a lista elejére. Majd megnyomod az F10-et a mentéshez.
Elméletileg van boot menü is az F12 gombbal, de azt valahol engedélyezni kell...
2/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ez volt de nem sikerült a laptop semmilyen USB Pendrivet nem fogad el a windowsban nem észleli azt hiszem a Windows al van a baj de kívülről sem észleli vagy nem Tom de nem adja ki a bootolast usb re
2020. máj. 8. 13:00
3/6 anonim válasza:
Ha már a Windows sem ismeri fel akkor ott a pendrive-al van a gond. Gondolom azért kell a boot menü, hogy rendszert telepíts.
4/6 A kérdező kommentje:
Csatlakozttatam másik Pendrivet azt sem fogadja el
2020. máj. 9. 09:38
5/6 anonim válasza:
Akkor az is lehet, hogy az USB port nem működik. Ezt egy egérrel vagy billentyűzettel ki lehet deríteni. Ha csatlakoztatás után az sem működik, akkor az USB port ment tönkre...
6/6 anonim válasza:
Ott a probléma, hogy ha fent van a Windows 10 egy UEFI-s gépen, akkor egyszerűen nem engedi a biosnak, pendrive-ról BOOT-olni... Nagyon sokat szívtam vele. A vége az lett, hogy kiszereltem a HDD-t, betettem egy USB-s dobozba. Másik gépen lementettem róla a nekem fontos dolgokat, majd leformatáltam. Visszaszereltem az eredeti gépbe, és láss csodát, tudtam BOOT-olni a pendriveról... Borzasztóan idegesítő, és hiába próbáltam meg több féle módszert, a Windows 10 foggal körömmel védi magát, és nem enged BOOTolni más oprendszert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!