Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel i5 4460 vs AMD FX 8350?

DetoMen kérdése:

Intel i5 4460 vs AMD FX 8350?

Figyelt kérdés
Sziasztok proci vásárlás előtt állok 2020-ban, és nincs sok pénzem rá, ezt a kettőt néztem meg az amd renderben veri az intelt teszteken, játékokban viszont alatta teljesít nem sokkal, de érdekel a véleményetek melyik lenne jobb.

2020. máj. 6. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt így nem tudom, hogy a kettőt hogy hoztad össze, hogy ez legyen a két választási lehetőség. Önmagában az i5-öt mondanám jobbnak, mert az fx8350-hez baromira nagy hűtő és jó alaplap kell, és azért a mai pentium processzorok is erősebbek már ezeknél, tehát a hűtő többet érne, mint maga a processzor.
2020. máj. 6. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Néztem tesztet az intelről és ott szerepelt a listában és láttam hogy sok mindenben jobbakat hoz
2020. máj. 6. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
i5 egyértelműen
2020. máj. 6. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés felmerült asszem 3 éve is.

Akkor is az I5-4460-t mondtam, ez most sem változott.

Sajna a bulldozer már akkor rossz ajánlott volt amikor megjelent és a túlhozott változok sem éppen hozták az elvárt szintet.

Bár hozzáteszem hogy azért egy 1200AF megszorongatja mind kettőt, és jelentősen újabb is.

Elgondolkoznék a helyedben inkább azon.

2020. máj. 6. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő csak NAGYON nyomott áron éri meg. Az i5 kevesebbet zabál, de 4 mag 4 szál ma már elég szűkös. A Piledriver a megjelenésekor nagyon felsült, viszont a Ryzen óta az átlag proci mag thread szám nagyon megnőtt. Az átlag középkategóriásnál 4-6-ról 6-6/12-re, így sokkal jobban öregedtek.

Ha ez a kettő a lehetőség, akkor gondolom nincs alaplapod sem. Így egyiket sem. Így használt első generációs Ryzen 5. Lehet, hogy nem a sláger 1600 AF lesz, de még így is eleve jogg helyzetből indulsz és alaplaptól függően Ryzen 7 2700X-ig jó eséllyel fejleszthetsz később.

2020. máj. 7. 06:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebben az árban inkább ezeket ajánlom:

[link]

[link]

I3 jobb, de drágább. Mindkettő erősebb az általad említetteknél

2020. jún. 1. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Az a 3 ezer forint nem oszt nem szoroz. I3-9100f most best buy
2020. jún. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!