Milyen processzort ajánlanátok AMD FX-8350 helyett?
Figyelt kérdés
40-80eFt közötti összeget szánnék rá, írhattok többet is legyen válogatási lehetőség.
Előre is köszönöm!
2018. szept. 26. 10:58
1/5 anonim válasza:
Új alaplap is fog kelleni az FX utan... Ebbe a ryzen se megy bele. Intel meg vėgkėp nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezzel tisztában voltam csak lusta vagyok teszteket nézni, és érdekelne olyanok véleménye akik tájékozottabbak.
Mindenképp Intel irányba mennék
(i5 8400-at néztem)
2018. szept. 26. 11:38
3/5 anonim válasza:
Hát 80-ból elég szűkösen jönne ki az általad kinézett intel.
Használtan is 60 ezer körül mozog most a proci,plussz még lap is kell és DDR4 memória is ha nincs olyanod.
Nagyon felmentek az árak most az intelnél.
Szerintem olcsóbban kijössz egy Ryzennel.
4/5 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, nem mentek annyira le. A 8000-es sorozat kb annyi, hogy számozásban egy lépcsővel megtoltak mindent lefelé, árazásban meg csak fél lépcsővel.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!