Ti RX 5700 XT-t vennétek vagy RTX 2060 Super-t?
miert lenne jobb 5700XT? ha tudod hogy jobb arra amire hasznalod akkor miert kerdeses? Driver gondjai mindeg is lesznek amd nek de ezeket ugyis foltozgassak
amugy pedig mindenre (jatekra is) sokkal jobb mindeg az nvidia mindegy melyik nvidia es mindegy melyik amd
valoszinuleg te valami amd re optimapizalt jatekokkal jatszanal
amik erdekes modon sokszor ndvidian jobban mennek...
persze ne erts felre 5700XT jo veteles ha amd t akarsz foleg az adott tious amit irsz, nagyon is illik neve hozza...
nvidia et ettol fuggetlen irtam
RTX karit szerinted csak rtx miatt kell venni? Miert? Es mellesleg hany evig nem csereled majd le? 0,5?
20 as rtx karik rtx nelkul is megerik de ha ezen mulik 16ost is vehetsz...
mennyi AMD fanatikus van itt, vegyetek mar le a vörös ördög ködöt a szemetekrol
bele kell torodni hogy Nvidia jobb ezen nem lehet valtoztatni, csak megvenni es hasznalni kell karijukat es kesz
Az érdekelne hogy te Kontár honnan tudod hogy az AMD-nek "mindig is lesznek driver problémái" vagy honnan tudod hogy az Nvidiának sosem lesznek tán a jövőbe látsz?
Mellesleg nekem egy GTX 1080 am van és már volt olyan hogy sajnos korábbi driverre kellett visszaváltanom mert valamelyik játék nem működött rendesen a legújabbal.
Annyira bírom az ilyen "sokkal jobb az egyik mint a másik" válaszokat mintha tényleg olyan baromi nagy különbség lenne a 2 kártya között. Valaki magyarázza már el mitől lenne a 2060 super "sokkal vagy egyértelműen jobb" azon kívül persze hogy : mErT nViDiA duh.
Rasterben az 5700 XT a jobb az esetek kb 90% ában ez nem vitatott ahogy az sem hogy streamelni vagy ray tracinggel játszani meg a 2060 super.
Árban meg szinte egyenlőek
#9 Én ár érték arány fanboi vagyok (mellesleg 1 inteles Pc-m és 1 inteles laptopom van de sebaj) és suprise surprise az AMD termékek igen sok esetben jobb ár/érték arányúak. Szerinted az emberek unják ha a lehető legtöbbet kapják a pénzükért?? Elég érdekes felfogásod lehet.
Ez biztos nagyon fájni fog neked te AMD hater de a jelenleg az a helyzet hogy az átlagos felhasználók hatalmas többsége jobban jár Ryzen procikkal mert egyszerűen többet nyújtanak ugyanazért a pénzért mint Intel procik. Nyilván ha neked az utolsó FPS is kell ami kisajtolható akkor vegyed az I9 9900K-t vagy 9700K-t de nem sok embernek van pénze 130-150 ezre csak a procira.
Nvidia és AMD között már más a helyzet de itt sokszor a Radeon kártyáknak jobb ár/érték aránya
50000 Ft körül GTX 1650 vs RX 570 egyértelműen az 570 erősebb
100000 Ft körül GTX 1660 TI vagy RX 5600 XT itt megint a Radeon jobb
80000 Ft körül viszont a GTX 1660 Super jobb mint bármi az AMD-től nem vagyok fanboy elismerem ha másik gyártó a jobb vétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!